Online Marketing werkzaamheden

Social Media hulp

Social Media hulp

U bent reeds actief op social media maar u heeft niet genoeg kennis, tijd of interesse om uw kanalen zelf te beheren? Tellie neemt het social media beheer voor u uit handen en zorgt voor optimale klantconversatie én bijbehorende meetbare resultaten.

Zoekmachine marketing SEO

Zoekmachine marketing SEO

Wat zorgt ervoor dat het ene bedrijf heel goed gevonden wordt in Google terwijl een vergelijkbaar bedrijf heel veel moeite heeft om tussen de zoekresultaten te staan? Een groot deel van dit resultaat wordt bepaald door Zoekmachine optimalisatie ook wel SEO genoemd. Wij helpen u bij het schrijven van succesvolle websiteteksten die aanslaan!

Adverteren op Google en Social Media

Adverteren op Google en Social Media

Een social media campagne gaat niet alleen over het verzenden van uw boodschap, maar om de dialoog met uw klant aan te gaan. Boeien, binden en bereiken! Door middel van een creatieve social media campagne wordt uw bedrijf actief gepromoot op uw social media kanalen.

E-mail marketing

E-mail marketing

Een nieuwsbrief is een krachtig communicatiemiddel met een relatief groot bereik. Met een nieuwsbrief kunt u digitaal communiceren richting uw klanten, leveranciers én medewerkers.

Over Tellie

Wij maken van uw doelgroepen ambassadeurs en zorgen dat uw merk het meest besproken merk in uw branche wordt!

Zet momenten om in kansen.....

Zet momenten om in kansen.....

Tellie is ontstaan vanuit de gedachte dat de wereld om ons heen razendsnel verandert en dat bedrijven met hun communicatie niet stil kunnen blijven staan. Eigenaar Niels Tel ziet om zich heen dat bedrijven worstelen met hun online communicatie en aanwezigheid op social media. 

''Negen op de tien Nederlanders maken gebruik van social media. Daarmee is social media niet meer weg te denken in de dagelijkse marketing en communicatie van bedrijven. Ik ben ervan overtuigd dat social media effectiever zal worden dan traditionele reclame en ik ondersteun bedrijven hier graag bij.''

 

 

Onze missie

Onze missie

Het doel van Tellie is om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun online communicatie. Ik wil bedrijven helpen bij het realiseren van hun doelstellingen door het voorzien van adviezen, maar ook door het uit handen nemen van dergelijke specialismen. Op deze manier kunnen bedrijven zich bezighouden met hun core business, namelijk ondernemen. Tellie heeft de kennis en expertise in huis om succesvol social media campagnes te ontwikkelen en de social media vakkundig te beheren. Tellie boeit én bindt uw doelgroepen!

 

Werkwijze

Werkwijze

Tellie is een persoonlijk en betrokken dienstverlener die pas tevreden is als u dat ook bent. Tellie vindt persoonlijk contact met haar relaties van groot belang en hecht veel waarde aan een langetermijn relatie. Wij zijn op de achtergrond aanwezig zodat u uw bedrijf kunt laten groeien!

Waarom Tellie

Waarom Tellie

  • Bespaar kostbare tijd
  • Betrokken partner
  • Flexibele samenwerkingen
  • Persoonlijk contact, betrouwbaar & nuchter

Anderen over Tellie

Resultaten

Nieuwe Facebook Fans

Nieuwe Facebook Fans

15.435 betrokken personen

Bereik van berichten

Bereik van berichten

1.020.659 personen

Conversies

Conversies

1214 directe verkopen

Portfolio

Succesvolle resultaten Facebook groei + fans

Succesvolle resultaten Facebook groei + fans

Fokkinga Mode | 01 mrt 2016

Social Media Campagne

Social Media Campagne

Flapper Fitness | 11 dec 2014

Social Media beheren

Social Media beheren

Fokkinga Mode | 11 dec 2014

Workshop Facebook marketing

Workshop Facebook marketing

Stichting RegioMarketing en toerisme | 09 feb 2015

Marketing adviesrapport

Marketing adviesrapport

Europrovyl Augustinusga | 03 jun 2015

Laatste nieuws & blogs

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook

15 mrt 2018

Waarom zou je gaan adverteren op Facebook? Hoe werkt het adverteren? Wat kost het adverteren en wat voor bereik kan ik hiermee halen? Met adverteren op Facebook kun je nieuwe klanten vinden en je verkoop laten groeien. In deze blog vertel ik je graag meer over het adverteren op Facebook om zodoende je bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Welkom & aftrap Tellie

Welkom & aftrap Tellie

05 dec 2014

Allereerst nog de beste wensen voor 2015. Een nieuw jaar vol met nieuwe ontwikkelingen! Een aantal jaren ben ik reeds werkzaam in de wereld van (online) marketing en communicatie en voor mij is de volgende fase aangebroken: Tellie.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang waardevolle tips en trucs & vergroot je online zichtbaarheid!

Contact opnemen?

Evertsmaad 34, 8431TC, Oosterwolde

Kvk: 61545759
Btw: NL119940954B01
Iban: NL46RABO0191989193

085-1302394 | niels@tellie.nl

*Verplichte velden

 

Route instructies

Route beschrijving :