Tellie.nl groeit en neemt Leuk communicatie over


Oosterwolde – Het Social Media bureau Tellie.nl heeft de activiteiten van het in Heerenveen gevestigde Leuk communicatie overgenomen. Met deze overname vergroot Tellie.nl zijn aandeel in de regio Friesland als het gaat om Social Media werkzaamheden.


Tellie.nl ondersteunt MKB-bedrijven en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het Social Media beheer, onderhoud en bedenken van creatieve campagnes. ‘Wij zijn een flexibele partner voor bedrijven die hun Social Media op een professionele manier willen uitbesteden’, aldus eigenaar Niels Tel.

‘In 2014 is ons bedrijf gestart met het beheer van verschillende Social Media kanalen voor bedrijven in Noord-Nederland en inmiddels werken wij voor ongeveer 20 organisaties. Ik kwam in gesprek met Margo Pasman van Leuk communicatie en zij gaf aan dat zij koos voor een ander wending van haar carrière en vroeg aan mij of ik haar klantenportfolio en werkzaamheden zou willen overnemen’, een mooie aanvulling op onze bedrijfsvoering en werkzaamheden.’

‘Mijn gevoel, ervaring en het contact met Tellie.nl gaven de doorslag om Niels aan mijn (voormalige) klanten te verbinden. Tellie.nl heeft dezelfde manier van werken, gaat altijd voor een persoonlijke aanpak en de beste Social Media resultaten. Ik neem dan ook met een gerust afscheid van mijn bedrijf en draag vol vertrouwen mijn klanten over aan Tellie.nl’, geeft Margo Pasman aan.


´De verschillende werkzaamheden die ik voor de klanten van Leuk communicatie zal gaan overnemen passen goed bij de werkzaamheden die wij nu ook al voor mijn onze eigen klanten uitvoeren, dus ik ben ervan overtuigd dat de overname goed zal gaan verlopen’, zegt Niels Tel.

118 keer bekeken0 reacties

© 2020 door Tellie.nl 

Volg ons op Social Media

KVK-nummer 61545759

btw-id nummer NL001523485B46

Bank NL46 RABO 0191 9891 93

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon